Συνεργασίες

Διαθέσιμες για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη
Εκπαιδευτικά Σεμινάρια χειρισμού Drone

Η Ένωση Γεωγράφων Ελλάδας και ο Σύλλογος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Altus LSA, που ειδικεύεται τόσο στην κατασκευή, όσο και στην εκπαίδευση χειρισμού ΣμηΕΑ, εξασφάλισαν:

Πιστοποιημένη κατά EASA Εκπαίδευση, κατηγορίας Α1-Α2-A3

H εκπαίδευση περιλαμβάνει 15 ώρες θεωρητικά μαθήματα – ζωντανά online μαθήματα / εξ’ αποστάσεως και 2 ώρες πρακτική εκπαίδευση – Δια ζώσης σε (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη (ως Αύγουστο 2022) και Σάμο (μέχρι 25 Οκτωβρίου 2022)

Η εκπαίδευση παρέχεται στην προνομιακή τιμή των 190€ / 250€ αποκλειστικά για τα μέλη της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας και του Συλλόγου Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και πρώτου βαθμού συγγενείας αυτών. Στην παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνεται το παράβολο 8356 αξίας 20 ευρώ προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής στο info@geographers.gr / info@sapa.gr


Διεκπεραιώσεις Σπυρόπουλος Σ. Αντώνιος – Συμπλήρωση Αιτήσεων για Προκηρύξεις Α.Σ.Ε.Π.

Ύψιστη προτεραιότητα της Ε.Γεω είναι η έμπρακτη και χρήσιμη ανταπόδοση υπηρεσιών στα μέλη μας! Έτσι, διασφαλίσαμε στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, μέσω συνεργασίας με το έμπειρο γραφείο Διεκπεραιώσεις Σπυρόπουλος Σ. Αντώνιος την δυνατότητα ολοκληρωμένης υποστήριξης για την διαδικασία υποβολής αίτησης για συμμετοχή σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ με προνομιακή τιμή!

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2634021515.

Πληροφορίες για εγγραφή ή ανανέωση συνδρομής στην Ένωση Γεωγράφων Ελλάδας θα βρείτε στον σύνδεσμο:  http://www.geographers.gr/?p=38