Επίσκεψη γνωριμίας στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Τον Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας κ. Γιώργος Μεταξάκης. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στο Δημαρχείο Μοσχάτου – Ταύρου, είχε σκοπό την ενημέρωση του Δημάρχου, σχετικά με το Σωματείο, το επάγγελμα του Γεωγράφου και την επιστήμη της Γεωγραφίας γενικότερα.

1650019534894.jpg
Τον Πρόεδρο της Ε.ΓΕΩ. κ. Μεταξάκη υποδέχτηκε στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου

Ο Πρόεδρος της Ε.ΓΕΩ. αφού ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή, ανέφερε συνοπτικά την ιστορία και τις δράσεις της Ένωσης και την κατάσταση σχετικά με την επιστήμη της Γεωγραφίας στην Ελλάδα. Παρουσίασε το επάγγελμα του Γεωγράφου και τις ιδιαίτερες δυνατότητες που μπορεί να παρέχει ιδίως στις σύγχρονες ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος κ. Ευθυμίου, εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την επιστήμη της Γεωγραφίας, την οποία εξάλλου έτυχε να γνωρίσει μέσα από τον εργασιακό – επιστημονικό του βίο. Συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για τις εντατικές δράσεις προαγωγής της επιστήμης και του κλάδου και διαβεβαίωσε τη βούληση του Δήμου να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις επαγγελματικές δυνατότητες των Γεωγράφων και συμφωνήθηκε η συνέχεια της τακτικής επικοινωνίας και η συνεργασία μεταξύ της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας και του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

*Κατά τη συνάντηση τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.