Τηλεδιάσκεψη συνεργασίας με τον Πρόεδρο Π.Σ.Π.Μ.Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας

Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας κ. Αθανάσιου Δήμου, πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας. Κατόπιν ειδικής πρόσκλησης του Προέδρου, ο κ. Δήμου συμμετείχε στην 6η Συνεδρίαση του οργάνου που διεξήχθη χθές 12 Απριλίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00. μέσω Τηλεδιάσκεψης.

geogr
Στιγμιότυπο από την Συνάντηση Συνεργασίας του Προέδρου Π.Σ.Π.Μ.Γ.Τ. με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΓΕΩ.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε μια σύντομη παρουσίαση των δύο φορέων ως προς τις δράσεις τους και τα ζητήματα που αμφότεροι αντιμετωπίζουν. Ο κ. Δήμου παρουσιάσε παλαιότερες κοινές δράσεις όπως λ.χ. οι επισκέψεις στο Αστεροσκοπείο Αθηνών καθώς και στην Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού αντίστοιχα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην τρέχουσα προκήρυξη της Γ.Υ.Σ., η οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνει με ρητή αναφορά την ειδικότητα του Γεωγράφου. Τόσο ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μεταξάκης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την ως σήμερα συνεισφορά του στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες κατέθεσαν μια σειρά δημιουργικών ιδεών για την ενίσχυση των κοινών δράσεων. Συμφωνήθηκε η τακτική επικοινωνία των φορέων για το συντονισμό συνεργατικών δράσεων καθώς και η διοργάνωση κοινής συνεδρίασης των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο φορέων, το συντομότερο δυνατό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.