Παρουσίαση του Βιβλίου “Τοπία της Κρίσης στη Νότια Ευρώπη, στα μονοπάτια της άνισης γεωγραφικής ανάπτυξης” του Κωστή Χατζημιχάλη

Οι εκδόσεις Αλεξάνδρεια και το POLIS art cafe σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Χατζημιχάλη με τίτλο “Τοπία της Κρίσης στη Νότια Ευρώπη, στα μονοπάτια της άνισης γεωγραφικής ανάπτυξης” που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 στο POLIS art cafe στην Αθήνα.

Η παρουσίαση θα συντονίζεται απ’ τον ιστορικό Στρατή Μπουρνάζο και θα μιλήσουν οι Χάρη Γολέμης – επιστημονικός και στρατηγικός σύμβουλος transform! europe, Λόης Λαμπριανίδης – Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Δήμητρα Σιατίτσα – Διδάκτωρ ΕΜΠ και Σοφία Σκορδίλη – Καθηγήτρια Βιομηχανικής Γεωγραφίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Ο Κωστής Χατζημιχάλης είναι ομότιμος καθηγητής (παλαιότερα καθηγητής οικονομικής γεωγραφίας και τοπικής/περιφερειακής ανάπτυξης) στο Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου από το 1996 ενώ στα χρόνια δράσης του έχει συγγράψει έναν σημαντικό αριθμό βιβλίων και επιστημονικών άρθρων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial