Εκδήλωση προς τιμήν του Κωστή Χατζημιχάλη

Την Δευτέρα 17/12/2018 στις 12.00 στην αίθουσα τελετών του κτιρίου βιβλιοθήκης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, θα παρατεθεί εκδήλωση προς τιμήν του ομότιμου καθηγητή του τμήματος Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Κωστή Χατζημιχάλη.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς απ’ την καθηγήτρια και πρύτανη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μάρα Νικολαΐδου, την καθηγήτρια και αναπληρώτρια πρύτανη του Χαροκοπείου Πανεπιστημιου, Κάτια Λαζαρίδη, καθώς και απ’ τον καθηγητή και πρόεδρο του τμήματος Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Ευθύμιο Καρύμπαλη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εξής τέσσερις συνεδρίες:

  • Άνιση Ανάπτυξη, κρίση και χωρο-κοινωνικές ανισότητες στην Ευρώπη
  • Θεσσαλονίκη: διδασκαλία και έρευνα για αστικό και περιφερειακό προγραμματισμό και σχεδιασμό
  • Χαροκόπειο: Τα πρώτα βήματα ενός νέου τμήματος γεωγραφίας
  • Σπουδάζοντας και μαθαίνοντας με τον Κωστή: σχόλια από πρώην φοιτητές/τριες

Στις συνεδρίες γίνουν σύντομες παρεμβάσεις και σχόλια από διακεκριμένους επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως ο David Harvey.

Η εκδήλωση θα κλείσει με απόκριση από τον Κωστή Χατζημιχάλη. Μετά την εκδήλωση, στις 21.30, οι διδακτορικοί φοιτητές και φοιτήτριες του Κωστή οργανώνουν πάρτι στο ξενοδοχείο «Μπάγκειο», στην Ομόνοια.

Αναλυτικά τα ονόματα των συντονιστών, των όσων θα κάνουν σύντομες παρεμβάσεις και σχολιασμούς, καθώς και ολόκληρο το πρόγραμμα της εκδήλωσης, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial