8 Ανοικτά σεμινάρια ριζοσπαστικής γεωγραφίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Επαναλαμβάνονται και φέτος τα Σεμινάρια Ριζοσπαστικής Γεωγραφίας κάθε Παρασκευή 7:00 μμ στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Ελ. Βενιζέλου 70 (γνωστή ως Θησέως), στο Τμήμα Γεωγραφίας, αιθ. 2.1, πρώτο επίπεδο κάτω από την είσοδο. Η προσπέλαση γίνεται εύκολα από τον σταθμό Ταύρος του ΗΣΑΠ, με τρόλεϊ από το Σύνταγμα και υπάρχει χώρος στάθμευσης μέσα στο πανεπιστήμιο (είσοδος από Θησέως).

Τα σεμινάρια είναι ανοικτά σε όσες/ους επιθυμούν και δεν είναι ενταγμένα σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Τμήματος. Αρχίζουν τη Παρασκευή 20 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν (αν υπάρχει διάθεση) στις 8 Ιουνίου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Σεμιναρίων στο www.radicalgeography.gr στην οποία υπάρχουν τα βίντεο από τα προηγούμενα σεμινάρια, σχετική βιβλιογραφία, ειδικό ηλεκτρονικό βιβλίο κλπ. Στην ιστοσελίδα αυτή θα μπορούν να συμβάλλουν και όσοι/ες παρακολουθήσουν τα σεμινάρια. Σημαντικό βοήθημα για τα σεμινάρια είναι και το βιβλίο των Ντίνας Βαΐου, Κωστή Χατζημιχάλη (2012) Ο Χώρος στην Αριστερή Σκέψη, Εκδόσεις Νήσος/Ίδρυμα Νίκος Πουλαντζάς: Αθήνα.

 

Επισυνάπτεται το σχετικό πρόγραμμα:

Πρόγραμμα

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial