Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας

Αρ. Πρωτ:  1/2018

Αθήνα 24/1/2018

   Το Δ.Σ. της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας, προσκαλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:30 π.μ. στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Γεωγραφίας, αίθουσα 2.1)

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Ανοικτή συζήτηση: «Εξωστρέφεια Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας – Δράσεις – Επικοινωνία με φορείς καθώς και προκηρύξεις θέσεων εργασίας». «Αιτήματα μελών – Ερωτήσεις – Απαντήσεις»
  2. Συνέδριο Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρείας – Προετοιμασία Ειδικού Συνεδρίας.
  3. Συγκρότηση Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας
  4. Οικονομικά θέματα
  5. Διοικητικός Απολογισμός έτους 2017
  6. Ενημέρωση σχετικά με το ΓΕΩ.ΤΕΕ και επικοινωνία με Α.Σ.Ε.Π.
  7. Διάφορα θέματα

 

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης που δε θα μπορούν να παραβρεθούν με φυσική παρουσία στη Γενική Συνέλευση καλούνται να ενημερώσουν το Δ.Σ. έγκαιρα ούτως ώστε να λάβουν κωδικούς, για να συμμετέχουν στη συνέλευση μέσω live streaming, εφόσον το επιθυμούν. Οικονομικά τακτοποιημένα, θεωρούνται εκείνα τα μέλη που έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους από 1/1/2017 έως και τις 2/2/2018.

Εκτός των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, όσοι συνάδελφοι Γεωγράφοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν στη συνέλευση (στα θέματα 1 και 2) μέσα από ανοικτό live streaming το URL του οποίου θα κοινοποιηθεί εγκαίρως στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας.

 

Η Ένωση Γεωγράφων Ελλάδας, ουδεμία ευθύνη φέρει για προβλήματα που ενδεχομένως παρουσιασθούν, όπως προβλήματα χρονοκαθυστέρησης εικόνας, ήχου ακόμη και διακοπή της μετάδοσης, κατά τη διαδικασία του live streaming. Θα προσπαθήσουμε για την όσο το δυνατόν πληρέστερη μετάδοση.

 

Εκ του ΔΣ,

Ο Πρόεδρος

Σ. Αραποστάθης

Πρόσκληση ΓΣ Υπογεγραμμένη
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial