Πώς να γίνετε μέλη

Μέλη της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδος μπορούν να γίνουν οι απόφοιτοι των τμημάτων Γεωγραφίας Πανεπιστημίων είτε της ημεδαπής, είτε της αλλοδαπής καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος στη Γεωγραφία.

Είναι απαραίτητη η κατάθεση ετήσιας συνδρομής ύψους 15 ευρώ* στον Τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με IBAN: GR8201710020006002040031141 

Κατά την αρχική εγγραφή, θα πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με ένα αντίγραφο πτυχίου στο geographers.gr@gmail.com. Για κάθε ανανέωση συνδρομής, είναι απαραίτητη η αποστολή απλά του αποδεικτικού κατάθεσης στην ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεν είναι απαραίτητη η κατάθεση συνδρομής για κάθε έτος. Κάποιο μέλος μπορεί να έδωσε συνδρομή για το έτος 2014 ή το 2015, κι εν συνεχεία να μην ανανέωσε τη συνδρομή του για τα επόμενα έτη. Για να ανανεώσει τη συνδρομή του το 2017 αρκεί να καταθέσει το ποσό των 15 ευρώ.

*Σε περίπτωση ανεργίας το ποσό της συνδρομής ανέρχεται στα 10 ευρώ ενώ είναι απαραίτητη η αποστολή της κάρτας ανεργίας μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στο geographers.gr@gmail.com.

*Οι αποδείξεις είσπραξης, συνήθως λαμβάνονται από τα μέλη στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.ΓΕΩ (συνήθως γίνεται κοντά στο Δεκέμβριο). Εάν ένα μέλος δεν μπορεί να παρεβρεθεί, μπορεί να απευθυνθεί στον ταμία την Ένωσης προκειμένου να λάβει την απόδειξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

** Από τον Ιούλιο του 2018, η Ένωση Γεωγράφων Ελλάδας, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Νήσος προσφέρει το εξής πακέτο συνδρομής:

  • Με 27 ευρώ καλύπτεται η ετήσια συνδρομή στην Έ.ΓΕΩ καθώς και μία ετήσια συνδρομή (2 τεύχη) του επιστημονικού περιοδικού Γεωγραφίες.
  • Σε περίπτωση ανεργίας το ποσό αυτό ανέρχεται στα 23 ευρώ.
  • Για τη διεκπεραίωση της συνδρομής μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά είναι απαραίτητη η αποστολή της ταχυδρομικής διεύθυνσης στην οποία θα αποστέλλονται θα τεύχη του περιοδικού.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial