Εκλογές ΔΣ Ε.ΓΕΩ ετών 2021, 2022

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας, ότι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 07:00 ως τις 19:00 θα διεξαχθούν οι εκλογές της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας.

Τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη για το τρέχον έτος, θα λάβουν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο τους απαραίτητους κωδικούς και το url της πλατφόρμας στην οποία θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν. Όσοι δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, καταβάλλοντας το ποσό της συνδρομής στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.ΓΕΩ, αυτομάτως αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

Η συνδρομή ανέρχεται στα 15 ευρώ (ή 27 με ετήσια συνδρομή και στο περιοδικό Γεωγραφίες), ενώ σε περίπτωση ανεργίας το ποσό ανέρχεται στα 10 ευρώ (ή 23 με ετήσια συνδρομή στο περιοδικό Γεωγραφίες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή μέλους και την ανανέωσή της, μπορείτε να βρείτε στην ενότητα “πώς να γίνετε μέλη” στην ιστοσελίδα μας.

Για να αποκτήσετε δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, η συνδρομή θα πρέπει να καταβληθεί ως το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 12:00*.

Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία, μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας και ελπίζουμε να
συμμετέχετε στις δημοκρατικές διαδικασίες.


*Σε περίπτωση που το ποσό καταβληθεί στην Πειραιώς από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να προσκομίσετε το αποδεικτικό πληρωμής στο geographers.gr@gmail.com ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιοσδήποτε αποκλεισμός λόγω καθυστερημένης ενημέρωσης του τραπεζικού λογαριασμού. Σε περίπτωση που δεν μας σταλεί η απόδειξη ή δεν ενημερωθεί εγκαίρως το web banking της Ένωσης, η συνδρομή σας θα μετρήσει για το επόμενο έτος (2021

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial