Ιανουάριος 2018 archive

Συνέδριο GeoMapplica 2k18 σε Σύρο – Μύκονο

Στις 25 με 29 Ιουνίου 2018 διεξάγεται το συνέδριο GeoMapplica 2k18 στη Σύρο και τη Μύκονο.

Continue reading

Θέση εργασίας: GIS Specialized Software Developer

Η Εταιρεία Νέα Οδός αναζητά GIS Expert.

Continue reading

Θέση εργασίας: Lead Data Scientist

Η εταιρεία Vodafone προκυρήσσει θέση Lead Data Scientist στα γραφεία της στην Αθήνα.

Continue reading

Θέση εργασίας Υπεύθυνος Γραφείου Κίνησης

Η εταιρεία Αφοί Σιακανδάρη ΕΠΕ ζητάει υπάλληλο γραφείου με γνώσεις GIS. (πηγή gr.indeed.com)

Continue reading

Απαντητική επιστολή της Κτηματολόγιο Α.Ε. σε σχετική επιστολή της Έ.ΓΕΩ

Ευχαριστούμε θερμά την Κτηματολόγιο Α.Ε. για την άμεση και γρήγορη απαντητική της επιστολή καθώς και για τη ρητή της δέσμευση (την οποία λάβαμε καθυστερημένα λόγω τεχνικών προβλημάτων) σχετικά με τη συμπερίληψη των επιστημόνων Γεωγράφων.

Continue reading

Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας

Αρ. Πρωτ:  1/2018 Αθήνα 24/1/2018    Το Δ.Σ. της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας, προσκαλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:30 π.μ. στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Γεωγραφίας, αίθουσα 2.1) Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής: Ανοικτή συζήτηση: «Εξωστρέφεια Ένωσης Γεωγράφων …

Continue reading

Εκδήλωση Περιοδικού ΓΕΩΓΡΑΦΙΕΣ

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου από τις 8:30μμ το περιοδικό Γεωγραφίες γιορτάζει τα 30 τεύχη του και διοργανώνει πάρτι στα γραφεία των εκδόσεων Νήσος, Σαρρή 14, Ψυρρή, 3ος όροφος. (γιορτή κατάλληλη και για μη γεωγράφους).

Προκύρυξη ωρομίσθιου ΠΕ Περιβάλλοντος – Δήμος Καλαμάτας

O Δήμος Καλαμάτας ανακοινώνει την πρόσληψη ωροµίσθιου Εκπαιδευτικού – Καλλιτεχνικού προσωπικού, για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράµµατος «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» για τα Κέντρα ∆ηµιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του ∆ήµου Καλαµάτας, που εδρεύει στην Καλαµάτα, για το σχολικό έτος 2017 – 2018, µε Σύµβαση Εργασίας Ορισµένου Χρόνου, συνολικού αριθµού έξι (6) ατόµων, για τις εξής ανά ειδικότητα, αριθµού …

Continue reading

Πτυχιούχοι Γεωγράφοι: Τομείς απασχόλησης

Μία ενδιαφέρουσα σύνοψη υπό την επιμέλεια του εργαστηρίου ΑΟΧΧ του τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σχετικά με το που μπορεί να δουλέψει ένας πτυχιούχος γεωγράφος.

Continue reading