Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΕΓΕ

Η ΕΓΕ (Ελληνική Γεωγραφική Εταιρεία) στις 28 Φεβρουαρίου στις 19:00, επί της οδού Βουκουρεστίου 11, διεύθυνση στην οποία στεγάζονται και τα γραφεία της Εταιρείας, διοργανώνει συνάντηση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα η παρουσία των επιστημόνων Γεωγράφων σε Continue reading Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΕΓΕ

1η Ημερίδα Τηλεπισκόπησης και διαστημικών εφαρμογών.

Η Ελληνική Γεωλογική Εταιρεία διοργανώνει την 1η ημερίδα Τηλεπισκόπησης και Διαστημικών Εφαρμογών. Ο χώρος διεξαγωγής είναι η Αίθουσα Τελετών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (ΧΠΑ). Επίτιμος προκεκλημένος είναι ο Dr. Salvatore Stramondo. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρείας.

Θέση εργασίας: Καθηγητής Γεωγραφίας (Κύπρος)

Το Junior & Senior School  στην Κύπρο ψάχνει καθηγητή Γεωγραφίας πλήρους απασχόλησης. Τα καθήκοντα ξεκινούν τον Σεπτέμβρη του 2018.

Live streaming – Γ.Σ. Ένωση Γεωγράφων Ελλάδας

Ανακοινώνεται στους αγαπητούς μας συναδέλφους ότι το url από το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την αυριανή Γενική Συνέλευση είναι το www.twitch.tv/geographersGreece. Για να μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις θα πρέπει να κάνετε ένα απλό register (κι ένα follow ίσως στο κανάλι). Continue reading Live streaming – Γ.Σ. Ένωση Γεωγράφων Ελλάδας

Απαντητική επιστολή της Κτηματολόγιο Α.Ε. σε σχετική επιστολή της Έ.ΓΕΩ

Ευχαριστούμε θερμά την Κτηματολόγιο Α.Ε. για την άμεση και γρήγορη απαντητική της επιστολή καθώς και για τη ρητή της δέσμευση (την οποία λάβαμε καθυστερημένα λόγω τεχνικών προβλημάτων) σχετικά με τη συμπερίληψη των επιστημόνων Γεωγράφων.